daniel&stig

I 2017 er det 14 år siden den første “Blues over tregrensa” ble arrangert i 2003, det vil si at det er 15. gang at bluesen arrangeres. Det har vært en enestående reise, med musikalske godbiter som perler på en snor!

Folk kommer igjen år etter år, og reiser gjerne i timevis fra begge sidene av fjellet, for å komme til Grotli denne helga. Blueshelga på Grotli Høyfjellshotell har etter hvert opparbeidet seg et rykte som gjør at artistene står i kø for å spille der, og de kommer gjerne tilbake for å spille mer.

Det er ikke bare artistene som står i kø for “Blues over tregrensa”, også publikum kommer tilbake år etter år. Det er en fantastisk atmosfære denne helga, og at folk stortrives er lett å se. Også mange fra lokal-områdene rundt, samt hyttefolk tar turen til hotellet for å få med seg bluesen. Da er det gjerne en helaften med nydelig mat fra blues-buffèt, god drikke og musikk som rører dansefoten ut på gulvet.

Hotellrommene blir som oftest utleid med en gang når bookingen åpner den 1. juli, men det finnes muligheter på lokale hytter og ikke minst for den som vil ta med seg campingvogna på fjellet denne helga. Du er også velkommen for en dagstur om det passer best, sjekk gjerne busstider til Grotli. På dagen fra 12.00 og utover byr vi på gratis konserter i storstua, med åpen kro og bar for servering av mat og drikke.

Du vil garantert ikke angre om du tar turen 06 – 08 Oktober 2017!
Informasjon om artister og program kommer senere