Blues over tregrensa

Årets blues over tregrensa

Velkommen til Blues over tregrensa!

I 2018 blir årets blues arrangert helga 5. til 7. oktober, der er i 15 år siden den første ”Blues over tregrensa” ble arrangert for første gang i 2003. Det vil si at der 16. gang at bluesen arrangeres. Det har vært en enestående reise, med musikalske godbiter som perler på en snor!

Det er åpent for alle. Billetter blir solgt i døra både fredag og lørdag. Det er også mulighet for å kjøpe middag om kvelden, vår gode buffet. Hotellet er fullt men det er mulighet for å ta med campingvogn eller bobil. Ta kontakt for bestilling av plass.

Folk kommer igjen år etter år, og reiser gjerne i timevis fra begge sidene av fjellet, for å komme til Grotli denne helga. Blueshelga på Grotli Høyfjellshotel har etter hvert opparbeidet seg et rykte som gjør at artistene står i kø for å spille der, og de kommer gjerne tilbake for å spille mer.

Det er ikke bare artistene som står i kø for ”Blues over tregrena”, også publikum kommer tilbake år etter år. Det er en fantastisk atmosfære denne helga, og at folk stortives er lett å se. Også mange fra lokalområdene rundt, samt hyttefolk tar turen til hotellet for å få med seg bluesen. Da er det gjerne en helaften med nydelig mat fra blues-buffet, god drikke og musikk som rører dansefoten ut på gulvet.

Hotellrommene blir som oftest utleid med en gang når bookingen åpner den 1. Juni, men det finnes muligheter på lokale hytter og ikke minst for den som vil ta med seg campingvogna på fjellet denne helga. Du er også velkommen for en dagstur om det passer best. På dagen lørdag tilbyr vi gratis konsert i storstua, med åpen kro og bar for servering av mat og drikke.

Du vil garantert ikke angre om du tar turen.

Ett av årets store høydepunkter

HANS presents:
The Jumpin' Jerry show.

Hans Bollandsås voc, git
Arnstein Solem sax
Daniel Trustrup Røssing piano
Håvard Sterten trommer
Morten Eggen bass

Showet byr på et gjennsyn med repertoaret til Jumpin' Jerry & the blue healers.
Bandet var sterkt inspirert av 50 og 60-talls blues, jazz og rockabilly. De turnerte Norge i ca 5 år, blandt annet som Union bluesband .

Therocketsquad 960X960

The Rocket Squad

The Rocket Squad

The Rocket Squad er et rock & roll-band med sterk inspirasjon fra Amerika og det glade 50-tall – boogie woogie, jump & jive, swing og rock & roll i ordets rette forstand.

Fra The Rocket Squad kommer frekke gitarlicks, en rytmeseksjon som er stødigere enn et lokomotiv, bassganger som virkelig trøkker i bringa, og som en siste prikk over i-en; en syngende pianist som trakterer tangentene helt i henhold til Jerry Lee’s opptrådte sti. Bandet har et knippe egenproduserte låter, i tillegg til en rekke kjente og mindre kjente låter som vil få rockefoten i gang til alle og enhver.Martin Wangen – Vokal og tangenter
Paul Hennessy – Gitar
Petter Skoglund – Trommer
Ole Evensen – Kontrabass

1000262486

Erik Harstad & The Buzzbrothers

Erik Harstad & The Buzzbrothers

Bandet som har holdt det gående siden 90-tallet har hentet inspirasjon fra klassisk amerikansk blues fra 50- og 60-tallet.Et mer moderne uttrykk har ført til en egen tvist på musikken. Kvartetten framfører en blanding av eget materiale og coverlåter.Erik Harstad (gitar og vokal) har gjort seg bemerket i det norske bluesmiljøet i en årrekke. Han har spilt med en rekke kjente artister, men har i de siste årene frontet egne bandprosjekter. Han er også kåret til årets musikkformidler i Ringsaker. Bjørn Thomassen (bass og vokal) er en av de originale medlemmene av bandet og har lang erfaring.Jon Reidar Furulund (trommer) har lang erfaring fra forskjellige band. Alle er lokale musikere.Erik Harstad er Norges best bevarte hemmelighet bortsett fra for den innerste kretsen i bluesen. Erik er en fantastisk gitarist og en habil sanger. Med seg på scenen har han Buzz Brothers som er et meget habilt knippe med musikere. Til sammen svinger dette skikkelig!

01F0B8060Ff0D0Df0A642986D05D1D8C Nidaros Blueskompani 2 1

Nidaros Blueskompani

Nidaros Blueskompani

Det Trondheimsbaserte bluesbandet Nidaros Blueskompani består av opptil flere dyktige musikere som tilsammen har lang fartstid innen trøndersk og norsk musikkliv. Musikken er boogiewoogie basert og er lett, fin og svingende. Dagens bestning er: Geir Engen Hansen på vokal, Hans Jørgen Gerhardsen på gitarer, Morten Eggen på bass, Karsten Skarphol på piano og Arne Skognes på trommer.

Flere nyheter