Vi har åpent i høstferien -

Se hva som foregår. Vi tilbyr gode priser på mat og overnatting og mye å finne på.

IMG 0630
uke 40 og 41

Kom til fjells i høst!

I Grotlifjella kan du gå lange eller korte turer i magisk natur, fiske (fra land og båt), sykle med egen eller leid sykkel eller bare sitte stille og være i naturen. Du kan også ta en kjøretur og gjøre deg kjent i nærområdet både øst og vest for hotellet, f.eks. Billingen, Bakeriet i Lom og stavkirka, Geiranger (om sommervegen fortsatt er åpen), Stryn og Loen.

Vi tilbyr veldig gode høstferiepriser på rom med halvpensjon (frokost og middag) og samarbeider med gode naboer i Skjåk om aktiviteter du kan melde deg på. Rimeligst er det i ukedagene.

Leie av el-sykler

Tilgjengelig hver dag. kr. 600/dag eller kr. 500 pr dag dersom flere dager. Grupperabatt. Vi har et eget sykkelkart i Skjåk kommune og mange fine veier å sykle på, både på Grotli og i kommunen ellers.

Go-cart

Skjåk Adventure åpner banen for våre gjester og tilbyr leie av bane og carts enten torsdag 7. oktober og/eller tirsdag 12. oktober. Begge dager kl. 15.00. Må bestilles senest dagen før kl. 18.00. Vi må ha minimum 8 påmeldte for at dette gjennomføres, og selvfølgelig vær/forhold som gjør det mulig. Pris kr. 550,- pr person som gir kjøring i 3 heat. Barn over 10 år kan kjøre alene (dersom de er lange nok til rekke fram til pedalene) og yngre barn kan kjøre tandem-cart sammen med en ansvarlig voksen.

Ridning

Mer info kommer. Samarbeid med Fjelleventyret


Program forøvrig:

Fredagstaco i Kroa fredag 8/10 og fredag 15/10, begge kvelder kl. 18 - 21. Påmelding innen kvelden før kl. 18.00
Pris pr voksen kr. 190, barn 6-15 år kr. 95, barn under 6 år gratis. Spis så mye du vil.
Baren er åpen etter mat.

Saudehaudaften i hotellet lørdag 9. oktober. Her pakker vi den tradisjonelle vestlandske maten Saudehaude med akevitt- og ølsmaking. Se egen beskrivelse av arrangementet her.

Hausttakk i Skjåk, lørdag 9/10. I Bismo er det messe/martna for lokalmat frå fjell og fjord. Dagen avsluttes med fest med Vassendgutane.

All kontakt for info og påmelding/bestilling:

post@grotli.no

Tlf. 61217474

Flere nyheter

 • Skaling ved middagsbordet

  Julegavekort på Grotliopplevelser 2022

  Gi bort opplevelser til dine kjære til jul

 • 6 Y5 A9187 1

  Vinterferie på Grotli 2021

  Besøk hotellet med hyttestemning i vinterferien. Her garanterer vi skiføre for både bortover og nedoverski, god mat, åpent lekerom, peiskos og trivsel.

 • Kunst Lise

  Mat og kunst på Grotli i høst

  Vi må finne på noe artig i år også! Nå kan det tyde på at koronarestriksjonene letter og da åpner det seg muligheter. Vi håper at noe av dette kan friste: