Italiensk aften på Grotli

Velkommen til en aften med italiensk mat og vin den 19. september

Maksims kokk lager italiensk buffét med både varme og kalde fristelser, og Raimond og hans gjeng i spisesalen serverer viner, spesielt plukket ut til maten. I tillegg får vi besøk av våre vinvenner fra Trondheim «BAP Import». De har lagt sin elsk på Italia og kommer til Grotli denne helga, både for å holde internt bedriftseminar og samtidig fortelle om sykkelturer i Nord-Italia, vingårder de har besøkt og viner de har drukket underveis. De beste vinene har de kjøpt med seg hjem og noen av disse skal vi bli bedre kjent med denne kvelden.

Priser

Buffet og vinpakke (5 glass inkludert) kr. 890,- pr.pers.

(Kun buffet kr. 495,-)

Vi starter kl. 19:00 og slutter ca 22:00. Hotellet er åpent som vanlig, men merk at baren stenger kl. 24:00 (iht. koronaregler)

Vi må ha påmelding til dette arrangementer, og har begrenset med plass. Ring oss eller send en SMS til telefon 61 21 74 74 eller send oss en epost til post@grotli.no så snart som mulig, og senest 12. september dersom du/dere vil ha et italiensk bord.

Selvfølgelig vil vi dekke bord med forskriftsmessig avstand til andre og ellers legge til rette for nødvendige smitteverntiltak. Blir du syk, kan du ikke delta, ellers er påmeldingen å anse som bindende.

Grotlifolket ønsker hjertelig velkommen til en trivelig kveld i hotellet!

Telefon: 61 21 74 74
E-post: post@grotli.no

Flere nyheter

 • 6 Y5 A9187 1

  Vinterferie på Grotli 2021

  Besøk hotellet med hyttestemning i vinterferien. Her garanterer vi skiføre for både bortover og nedoverski, god mat, åpent lekerom, peiskos og trivsel.

 • IMG 0630

  Vi har åpent i høstferien -

  Se hva som foregår. Vi tilbyr gode priser på mat og overnatting og mye å finne på.

 • Kunst Lise

  Mat og kunst på Grotli i høst

  Vi må finne på noe artig i år også! Nå kan det tyde på at koronarestriksjonene letter og da åpner det seg muligheter. Vi håper at noe av dette kan friste: