Jumpin’ Jerry gjenoppstår på Blues over Tregrensa 2018

16 år etter seieren i Union Blues Cup, står Hans Bollandsås igjen på scenen som Jumpin’ Jerry.

Velkommen til Blues over tregrensa 5-7 oktoberBollandsås anser konserten for å være en hyllest til det de en gang var. Jumpin’ Jerry er et tilbakelagt musikalsk stadium, men likevel et veldig artig materiale å plukke frem fra skuffen igjen, kan han fortelle.Jumpin’ Jerry and The Blue Healers vant Union Blues Cup under Notodden bluesfestival i 2001, og fikk tittelen Union Blues Band 2002. Det ga dem spillejobber over hele landet, på bluesklubber og festivaler, i flere år etter.I 2002 kom plata «9 hours till midnight», og i 2004 oppfølgeren «Turn on the light».
Hans Bollandsås ble kjent etter å ha vunnet norsk X Factor 2010. I 2010 vant han landskappleiken i bluesgitar på Notodden og han ble nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen blues for albumet Confession.

Pastedimage

HANS presents:
The Jumping' Jerry show.Hans Bollandsås voc, git
Arnstein Solem saxDaniel Trustrup Røssing piano Håvard Sterten trommerMorten Eggen bass
Showet byr på et gjennsyn med repertoaret til Jumpin' Jerry & the blue healers.Bandet var sterkt inspirert av 50 og 60-talls blues, jazz og rockabilly. De turnerte Norge i ca 5 år, blandt annet som Union bluesband .

Flere nyheter

 • Skiheisen

  Skiheisen og kroa åpner 16. februar

  Vi åpner Skiheisen og Fjellkroa lørdag 16. februar

 • Bilder Fb Grotli 2

  Er dere Grotli Høyfjellshotell sitt nye vertskap?

  Er dere vertskapet som topper Fjell- og Fjord-Norge? Grotli er en familieid reiselivsbedrift som er i ferd med å utvikle seg til en helårlig reiselivsdestinasjon med tallrike fjelloppleveler, alpinsenter, langrennsløyper, hytteutbygging og mange spennende planer på trappene. Nå har aktiviteten blitt så omfattende at vi søker et eget vertskapspar til å drive og videreutvikle selve indrefileten: Grotli høyfjellshotell. Vi tilbyr ei spennende driftsavtale i form av en "fjellfranchise" som gjør at det nye vertskapet får betalt ut fra innsats og resultater. Mer om dette og mye mer finner du ved å klikke deg inn på 24-sider illustrert prospekt for nytt vertskap her: https://bit.ly/2zT2SHG Søknadsfrist: 7.januar 2019. Tips gjerne gode kandidater, håper vi hører fra dere!Fjell- og fjordhilsen fra familien Bergheim på Grotli

 • Pastedimage

  Blues over tregrensa program

  Progam til Blues over tregrensa 5. til 7. oktober