VÅR 2020 PÅ GROTLI

Vi går straks inn i våren på Grotli, og håpet stiger i takt med at snøen sakte minker...

Vi legger nå bak oss de merkeligste månedene i Grotlifolkets minne, og håper, når vi nå åpner hotellet, at vi kan nærme oss noe som ligner på normal drift. Også vi har fått massive avbestillinger fra internasjonale gjester for sommeren, men vil gjerne være her for alle andre som tenker seg ut å reise i sommer og som vil ha noen gode dager i frisk fjelluft. Hos oss kan du bare gjøre ingenting, rusle i nærområdet, kanskje med fiskestang eller gå lengre turer langs merkede ruter. Du kan stå/gå på ski på Stryn Sommerskisenter (åpner sannsynligvis 28. mai), sykle, besøke Geiranger og/eller Stryn eller oppleve spenning og aktive dager på hest, med juving, go-cart eller annet i Skjåk/Lom. Hos oss på Grotli har vi masse plass og trygge rammer med høy fokus på smittevern. Vi bistår gjerne med tips for ferien din.

Vi åpner hotellet 15. mai og vil fra samme dato også tilby enkel servering i kafeen på dagtid fra 10:00 til 16:00 (inngang i hotellet).

Ta kontakt med oss for bestilling. Enten via nettsiden vår, post@grotli.no eller direkte på telefon +47 61217474.

Vi håper å ønske deg velkommen til fjells!

Flere nyheter

 • 6 Y5 A9187 1

  Vinterferie på Grotli 2021

  Besøk hotellet med hyttestemning i vinterferien. Her garanterer vi skiføre for både bortover og nedoverski, god mat, åpent lekerom, peiskos og trivsel.

 • IMG 0630

  Vi har åpent i høstferien -

  Se hva som foregår. Vi tilbyr gode priser på mat og overnatting og mye å finne på.

 • Kunst Lise

  Mat og kunst på Grotli i høst

  Vi må finne på noe artig i år også! Nå kan det tyde på at koronarestriksjonene letter og da åpner det seg muligheter. Vi håper at noe av dette kan friste: