Vinterferie på Grotli 2021,- med en stavlengdes avstand!

Se våre hyggelige pakkepriser for uke 8 og 9, som inkluderer overnatting på hotellet med vinterpensjon (frokost, selvsmurt matpakke med termos med varm drikke, middag) og heiskort i vår familievennlige skibakke!

Hos oss kan du bo, spise, ha det artig i skibakken/snowboardparken, gå på langrennsski i oppkjørte løyper eller finne topper opp mot 2000 moh med fjell-/randonéski. Alt er tilrettelagt for at du alene eller sammen med venner/familie skal få fine feriedager på høgfjellet. Vi har hørt at vinterferien er den «nye påska» - la deg friste av vår hjemmekoselige hytteatmosfære på hotellet, god mat og naturlig snø. Vi har god plass både inne og ute, og tar selvfølgelig smittevern på alvor for at du skal føle deg trygg!

Barn 5 - 14 år får halv pris i ekstraseng på samme rom som voksne. På familierommene kan vi re opp 4 senger.

Passer ikke pakketilbudet for din familie? Kanskje skal noen i bakken og andre ikke? Ta kontakt dersom vi kan hjelpe til å skreddersy et tilbud eller du har andre spørsmål. Telefon: 61 21 74 74 eller e-post: post@grotli.no Vi vil være romslige ift. avbestillinger som skyldes evt. nye restriksjoner eller sykdom, knyttet til Korona.

Tenk ski - tenk Grotli. Velkommen til fine dager i fjellet!

Hilsen Grotlifolket

Grotli Høyfjellshotell
telefon: +47 61 21 74 74

Finn mer informasjon på vår hjemmeside: grotli.no eller søk på @Grotlihoyfjellshotell på facebook/instagram

Flere nyheter

 • 6 Y5 A9187 1

  Vinterferie på Grotli 2021

  Besøk hotellet med hyttestemning i vinterferien. Her garanterer vi skiføre for både bortover og nedoverski, god mat, åpent lekerom, peiskos og trivsel.

 • IMG 0630

  Vi har åpent i høstferien -

  Se hva som foregår. Vi tilbyr gode priser på mat og overnatting og mye å finne på.

 • Kunst Lise

  Mat og kunst på Grotli i høst

  Vi må finne på noe artig i år også! Nå kan det tyde på at koronarestriksjonene letter og da åpner det seg muligheter. Vi håper at noe av dette kan friste: