Mat & Drikke
På Grotli får du god hjemmelaget mat basert på lokale råvarer!
Vi kan tilby alt fra en rask matbit i vår fjellkro til flotte festmiddager. Vi er kjent for vår gode fjellbuffet som vi serverer i påska, 17. mai og om høsten.
Om sommeren har vi sommerbuffet, med både kalde og varme retter. I varmdisken har vi forskjellige retter med kjøtt, fisk, grønnsaker og poteter. Kalde retter har vi mange typer salater, røykte fisker og kjøtt. Stort dessertbord med våre hjemmelagede desserter.
Sommerbuffen blir servert hver kveld i høysesong fra kl. 19.00 til 21.00. Pris pr person er 395,-
Spesiell anledning?
Ønsker du en helt spesiell opplevelse, kan vi også tilby servering i Andreasstuggu på bestilling. Der kan vi tilby rømmegrøt og spekemat.
Vi servere a la carte i kroa fra kl 20-21.30. Mandager stengt.
Se vår meny her