Bryllup, konfirmasjon, bursdager, vennelag

Vi har 120 års erfaring med selskapsarrangement, -og elsker det! Vi hjelper deg med planleggingen av din/deres store dag

Fest og moro i unike omgivelser

Med tømmervegger, lun atmosfære og storslåtte naturopplevelser, legges alt til rette for at din og din families store dag skal bli en dag for minneboken. Vi er med deg i planleggingen og tilbyr selskapsmeny og god drikke, alt etter dine ønsker. Vi samarbeider med fotograf, blomsterleverandør, aktivitetsleder/guide, transportør osv. Vi kan sette dere i kontakt med lokale musiker(e) dersom dere vil ha levende musikk på festen og du kan ha med egne kaker og bordpynt. Ta kontakt for å diskutere muligheter.

Vi har arrangert mange bryllup, og gir gode priser på mat og overnatting dersom dere vil ha ei hel helg her på fjellet. Brudesuiten står klar med himmelseng og tømmervegger i hotellets eldste avdeling.

Vi kan servere middag til opptil 100 gjester i vår største matsal, "Skirommet" (som har fått navn etter alle de utallige skilandslagene vi har hatt på besøk opp gjennom årene).

Brudepar i korridor med gjester2 augeblikk

Gjestbod Håkon og Agnes. Bilder @augeblikkstudio

På Grotli er det meget god plass i våre fellesrom og vi tilrettelegger for at dere får feire skjermet fra eventuelle andre gjester på hotellet.

Bryllup
Festbord bryllup Foto Edvard Kielland Molmen

Vi dekker festbordet slik du ønsker

Bryllupskake2 Augeblikk

@augeblikkstudio

Gjør det spesielt

La oss arrangere festen!

Ta kontakt!