Blues over tregrensa

Årets blues over tregrensa

Velkommen til Blues over tregrensa!

I 2019 blir årets blues arrangert helga 4. til 6. oktober, der er i 16 år siden den første ”Blues over tregrensa” ble arrangert for første gang i 2003. Det vil si at der 17. gang at bluesen arrangeres. Det har vært en enestående reise, med musikalske godbiter som perler på en snor!

Det er åpent for alle. Billetter blir solgt i døra både fredag og lørdag. Det er også mulighet for å kjøpe middag om kvelden, vår gode buffet. Hotellet er fullt men det er mulighet for å ta med campingvogn eller bobil. Ta kontakt for bestilling av plass.

Folk kommer igjen år etter år, og reiser gjerne i timevis fra begge sidene av fjellet, for å komme til Grotli denne helga. Blueshelga på Grotli Høyfjellshotel har etter hvert opparbeidet seg et rykte som gjør at artistene står i kø for å spille der, og de kommer gjerne tilbake for å spille mer.

Det er ikke bare artistene som står i kø for ”Blues over tregrena”, også publikum kommer tilbake år etter år. Det er en fantastisk atmosfære denne helga, og at folk stortives er lett å se. Også mange fra lokalområdene rundt, samt hyttefolk tar turen til hotellet for å få med seg bluesen. Da er det gjerne en helaften med nydelig mat fra blues-buffet, god drikke og musikk som rører dansefoten ut på gulvet.

Hotellrommene blir som oftest utleid med en gang når bookingen åpner den 1. Juni, men det finnes muligheter på lokale hytter og ikke minst for den som vil ta med seg campingvogna på fjellet denne helga. Du er også velkommen for en dagstur om det passer best. På dagen lørdag tilbyr vi gratis konsert i storstua, med åpen kro og bar for servering av mat og drikke.

Du vil garantert ikke angre om du tar turen.

Flere nyheter

 • Breidalsvatnet 230719

  Olsokkveld ved Breivatnet

  Lørdag 27. juli feirer vi sommeren, godværet og olsok i naustet vårt ved Breidalsvatnet

 • Affottjonn2

  Sommeren har kommet på fjellet

  Vi nærmer oss årets travleste måned (juli),- og vi gleder oss. Fjellkroa er åpen fra kl. 10 - 19 hver dag i juli, og på hotellet serveres det frokost og kveldsbuffet i sommer. På hotellet har vi fortsatt en del ledige rom på enkelte dager, så vil du besøke oss og trenger ei seng, spise deilig mat og nyte en kaffe eller et glass med noe godt i en av våre hyggelige salonger, så er du hjertelig velkommen. Ring oss på +47 61 21 74 74 for å gjøre en avtale. Det er dessuten nydelig i fjellet nå, og rolig! Vil du gå på stier som ikke "alle de andre" har oppdaget, så prøv fjellene i vårt område. Her er det mange DNT-ruter å velge i. Hva med rundtur i Tafjordfjella på under en uke? https://ut.no/turforslag/11122...

 • 60342239 2698881343462332 8803511233887076352 n

  "Fjellbuffet" på Nasjonaldagen

  Velkommen til vår "Fjellbuffet" på Nasjonaldagen