Blues over Tregrensa 2022

På programmet står Stephen Ackles, Erik Harstad med band, Bullet Proof, Roosterhouse Gumbo Band (erstatter Kid Engen) , Low Down Ways og Arild Nygård

7.-9. oktober 2022

Da er vi endelig klar for ny Blues over Tregrensa, og alle gleder seg max!
Vi syns det er stas at selveste Stephen Ackles kommer til fjells på lørdag!

Vi har fått en liten endring i programmet (pr. 230922), Kid Engen Band har meldt forfall, men Roosterhouse Gumbo Band kommer i stedet for. Det blir spennende og et nytt bekjentskap!

I år er det 18. gang vi arrangerer og bortsett fra formiddagsblues i Kroa lørdag og mixen av artister, så, er det lite nytt.

Hotellet er fullbooket fredag - søndag og vi har fortsatt folk på venteliste, så sjansen for å få rom er liten. Vi varsler om dette endres. Det er mulig å parkere campingvogn/bobil utafor, og spise/hygge seg på hotellet. For hyttenaboer og lokalbefolkning er det som før salg av billetter i døra, men ønsker du også å spise middag så vil vi gjerne ha en reservasjon av bord. Mange har ventet på dette, så vi håper og tror at det blir fullt :)

Bestilling av oppstillingsplass camping, inngang eller mat - ta kontakt med resepsjonen tlf 61217474 eller [email protected]

Se fullstendig program her: Program 2022 2

Steven ackles

Priser Blueshelg

 • Inngang fredag / lørdag

  300/450

 • Inngang fredag med buffet / lørdag med buffet

  700/850

 • Inngang både fredag og lørdag

  650

 • Inngang begge dager og buffet begge dager

  1250

 • Camping pr døgn uten strøm

  200

 • Camping pr døgn med strøm

  250

Flere nyheter