Er du Grotli sin nye kjøkkensjef?

Vi søker ny lagleder med erfaring og engasjement for videreutvikling av kjøkken, restaurant og fjellpub på Grotli Høyfjellshotell.

På Grotli møtes de beste råvarene, gjestene og personalet fra øst og vest. Med frodige vestlandsfjorder, matmekkaet Lom og lokalmatfatet Skjåk i nabolaget kan du som kjøkkensjef på Grotli velge råvarer fra øverste fjellhylle og fjordarm. Vi søker deg som har både erfaring og entusiasme, stå-på-vilje og utpreget sult etter å utvikle ditt eget kjøkken - og dermed Grotli Høyfjellshotell.

På Grotli vet vi hva engasjement kan utrette. Derfor søker vi deg som trigges av muligheten til å løfte matopplevelsense og tilbudet til et enda høyere nivå. Du kommer til "dekket bord" i form av et høyfjellshotell med historisk sjarm, fornøyde gjester, gode fasiliteteter, engasjerte og kunnskapsrike medarbeiere og solid drift.


Nysgjerrig? Ta en titt på dette 20-siders prospektet for kjøkkensjefstillingen: https://tinyurl.com/y2yckemu

...eller denne videoen: https://youtu.be/ZKBz4LgWvoo

Søknadsfrist: 1.november 2019

Screen

Flere nyheter