Fjellyoga 2.-4. sept. 2022

Avslapping og Fjellvære, yoga og tid til deg selv.

Velkommen til yoga, god mat og frisk fjelluft.

2.-4. sept 2022

Bli med på ei høsthelg (evt. sensommerhelg) i fjellheimen som vil gjøre godt både for kropp og sjel. Sammen med Noemie, en erfaren yogainstruktør som egentlig er fransk, men nå bosatt i Heidal og driver av Sjoa Massage Yoga, tilbyr vi et opplegg som vi tror du ikke kommer til å angre på.
Noemie er opptatt av at nivå og opplegg skal tilpasses nettopp for deg. Om du er nybegynner eller øvet,- uansett vil du og din kropp få utbytte av ei helg med fjellyoga og fjelluft. Noemie vektlegger avslapping og tilstedeværelse og vil at alle skal oppnå økt fleksibilitet og bevegelse i stive rygger og skuldre, bedret fordøyelse, stressmestring med mere.

Alt kan ikke fixes i løpet av en helg, men du kan få med deg gode tips inn i hverdagen. Her blir det yoga både ute og inne (alt etter vær og føre), - yin, meditasjon og flow.

Har du egen matte, ta gjerne med, eller du kan leie fra oss for kr. 100.

Bindende påmelding innen 28. august 2022 og vi må ha minimum 6 påmeldte for å gjennomføre.

Priser:

  • Kun yoga kr. 1000 for alle timer fredag - søndag
  • Yoga, rom og mat (frokost og middag) kr. 1450 pr pers pr natt i dobbeltrom eller kr. 1700 i enkeltrom.

Yoga program:

Fredag

  • kl 18:00 Introduksjon til helga og 60 minutter restorative yoga

Lørdag:

  • kl. 08.30: 60 minutter morgenyoga med fokus på pust og meditasjon
  • kl. 16.30: 90 minutter Yoga flow workshop utendørs (litt avhengig av været, men det kan f. eks. foregå ved naustet Breidalsvatnet eller i/ved Andreasstugu)

Søndag:

  • kl. 08.30: 60 minutter Yin yoga

******

Frokost serveres mellom kl. 08 – 10 og 3-retters middag mellom kl. 19-21

Du kan smøre matpakke (på frokosten) og fylle termos for kr. 120 pr dag (kr 60 for hver av delene) eller kjøpe lunsj i vår kafeteria.

Ta med myke, komfortable klær til å trene i (både ute og inne) og ellers klær og sko for å nyte fjellheimen og høsten (evt. sein sommeren på fjellet). Vi har el-sykler til utleie og gode tips til korte eller lengre turer (som starter rett utenfor døra), et hotell stappfullt av ekte sjarm og masse bøker til utlån. Ønsker du ei aktiv helg eller fullstendig ro – valget er ditt!

Les mer om Noemie her eller på hennes hjemmeside

Har du spørsmål, ring oss på hotellet på tlf. 61217474 eller Noemie tlf: 952 11 263. Påmelding til post@grotli.no

Noemie

Flere nyheter