Hva skjer på Grotli framover?

Vil du besøke oss - finn oppdatert informasjon her

15.09.21

Vi åpen fra morgen til kveld i hotellet og kroa er åpen mellom kl. 11.30 og 18:00

Vi går nå inn i en roligere sesong etter å ha hatt fullt hus i hele juli. Det har vært så gøy og vi er supertakknemlig og ydmyk etter å ha hatt så veldig mange trivelige og fornøyde gjester på besøk. Framover nå har vi, med noen få unntak, ledige rom og god plass til matgjester i spisesalen. I september og oktober serverer vi fast 3-retters meny i hotellet.

Nå endrer fjellet farge, og finnes det noe vakrere enn fjellet om høsten? Vi håper på fortsatt mye fint vær og besøk av deg som vil oppleve høstfjellet, uansett om du er at typen som vil gå lange eller korte turer. På Grotli har vi alt! Og nesten best av alt, her har du fjellet omtrent helt for deg selv!

Det er mye å finne på i fjellheimen, eller du kan bruke Grotli som utgangspunkt for turer øst- og vestover. Vi gir gjerne tips til gode opplevelser, eller du kan starte med en titt under aktiviteter her på hjemmesiden vår https://www.grotli.no/aktivite...

Se forøvrig høstprogram på nyhetssiden vår.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby, ring oss for mer informasjon, tlf. 61217474 eller send oss en mail på post@grotli.no. Vi hjelper deg gjerne!

Velkommen til Grotli om du lengter til fjells.

Hilsen Grotlifolket

Flere nyheter