Koronaviruset

Nå har også vi tatt beslutning om å ikke åpne hotellet som vi hadde planlagt til påske.

Kjære Grotlivenner

Vi er både i sjokk og sorg, men det er underordnet når en tenker på den vanvittige trusselen vi står overfor. Som det ser ut pr idag, så holder vi stengt til 19/4, så får vi følge nøye med i utviklingen av dette. Vi er innstilt på å rette oss etter myndighetenes pålegg og anbefalinger, selvfølgelig, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden!

English:
We are very sorry, but our hotel will be closed until April 19th due to the Corona threat. We will pay close attention to the advises and restrictions given by the Government, but so far we think this is the most responsible way to act. Please take care of yourself and those around you

Flere nyheter

  • Skigaere i paskesol

    Påske på Grotli 2024

    Velkommen til Grotli for påskefeiring! Hos oss får du kilometervis med oppkjørte skiløyper, barnevennlig (og voksenvennlig) skitrekk, hygge og god påskestemning innendørs.

  • Balkos2 midtsommer22

    Midtsommer 2023

    St.Hansfeiring ved Naustet

  • Blues 2022

    Blues over Tregrensa 2023 - for 20nde gang!

    Spillesugne artister kommer for å skape stemning - kommer du? I år er det 20 år siden Blues Over Tregrensa ble født, og arrangementet lever i beste velgående!

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>