Mat og kunst på Grotli i høst

Vi må finne på noe artig i år også! Nå kan det tyde på at koronarestriksjonene letter og da åpner det seg muligheter.

Vi håper at noe av dette kan friste:

KUNSTUTSTILLING:

4. september kl. 12-13 er det åpning av kunstutstilling med tegner og maler Lise Brissach. Lise er en av våre gode Grotlivenner og kommer med sine bilder som får henge på hotellet fram til vi stenger i oktober. Alle er velkommen til åpningen hvor vi byr på en forfriskning og musikalsk innslag.

Lise er ei engasjert dame som med sin gode formidlingsevne og naturlige væremåte evner å sette både fjell, natur, relasjoner og kultur på dagsorden. Hun kombinerer forskjellige teknikker og er kjent for å male «lag på lag», både med motiver og farger. Hun er født i 1967, oppvokst på Steinkjer og bor nå på Inderøy, rett ved «Den gyldne omvei». Hun har jobbet som lærer i hele sitt voksne liv og er en kjent kunstner i Trøndelag.

Utdanning: Treårig kunstskole fra Kabelvåg og faglærerutdanning i kunst- og håndverk fra høyskolen i Telemark. Bildet øverst i saken, er et av de bildene som nok blir med på fjellet denne helga.

Bildet øverst i saken er et av de som blir med på fjellet.

Lise og sprayflasker 21

Sjømataften og vin, 4. september 2021 kl. 18.30 – 21.00

Denne kvelden disker vi opp med godsaker fra havet. Det blir koldtbord med varme og kalde fisk- og skalldyrretter, desserter og tilhørende drikke.

I måltidet inngår 3 glass vin (evt 3 enheter med alkoholfri drikke), og så mye mat du kan spise. Denne kvelden settes det fokus på hvitvin. Denne er valgt ut og presenteres av Arne Otto Vedvik, vinentusiast og god venn av Grotlifolket. Noen av dere møtte han på Italiensk aften i fjor.

Etter mat og utover kvelden blir det pub-stemning i Storstuggu med musikk av trubadur Bjørn Erling Tranås.

Pris: kr. 890,- pr person.

Max antall: 80 personer. Påmelding innen 27. august til post@grotli.no eller telefon 61217474.

Grotli 12

Vi fyller opp buffetbordet med deilig sjømat

Saudehaudaften, øl og akevitt, lørdag 9. oktober kl. 18.30 - 21.00

Denne helga skulle vi egentlig ha arrangert vår tradisjonsrike festival «Blues over Tregrensa», men den er avlyst også i år, og da må vi finne på noe annet artig! I samarbeid med våre særdeles gode hyttenaboer og saudehaudkjennere, Nils og Eli Romestrand serverer vi tradisjonsrik mat fra Sunnmøre denne kvelden. Vi byr på en god treretters middag, historier (og mye latter), kunnskap og smaking på akevitt under kyndig veiledning av Lars Ole Ørjasæter (Norske akevitters venner og opprinnelig fra Skjåk). I tillegg kommer vår gode venn Olav Grjotheim som serverer velsmakende og høvelig lokalt øl fra fantastiske Lom Bryggeri.

Meny:
* Gravet laks med rustikt følge
* Saudehaud og grovpølse, kålrabistappe og mandelpoteter osv.
* Moltedessert - med molter plukket på Grotli nå i år :)
* 4 enheter med Lombøl og 3 enheter akevitt (tilpasset menyen)

Pris for mat og øl/akevittpakke: kr. 960,-
(ønsker du alkoholfritt alternativ har vi selvfølgelig dette)

Nei - Vassendgutane kommer ikke, men de har lagd en sang og musikkvideo til inspirasjon: Vassendgutane og 400 Saudehaude :)

Max antall: 80 personer. Påmelding innen 1. oktober til post@grotli.no eller telefon 61217474.

Olav Lomb

Olav,- en av gründerne i Lom Bryggeri kommer med øl og gode historier

Akevitt Orjasaeter 2

Lars Ole, Skjåkver og akevittmann kommer til Grotli

Eli og Nils

Våre matinteresserte, gode Grotlivenner ,- Eli og Nils

Flere nyheter