Sommerutstilling i hotellet

T I M E

Tidløse kermaikkuttrykk - av Grotlikunstneren Martha Skogen. En smakebit på hennes produksjon er utstilt i hotellresepsjonen i sommer.

Unike fliser

Martha har sitt atelier på Gamle Grotli (Fjellstua) og her har hun utviklet en unik teknikk som fanger fjellet i form av små avtrykk på hennes keramikkfliser. TIME er en kunstnerisk serie hvor Martha bruker materialer til å lage avtrykk i små kermaiske fliser. Disse flisene blir så anordnet for å lage en unik sammensetning i heltrerammer i ubehandlet eik, Flisene er mer hensikt lagd i forskjellige størrelser, former og tykkelser for å danne en harmonisk og organisk påminnelse om at asymmetri også er vakkert.

Noen av flisbildene har borrelås, så du kan puzzle sammen ditt eget bilde etter smak og humør.

Martha utrykker seg både som forfatter, designer og kunstner og har en ph.d.-grad i visuell kommunikasjon fra NTNU. Les mer om henne og kunsten her

Martha viser og forklarer

Flere nyheter

  • Skigaere i paskesol

    Påske på Grotli 2024

    Velkommen til Grotli for påskefeiring! Hos oss får du kilometervis med oppkjørte skiløyper, barnevennlig (og voksenvennlig) skitrekk, hygge og god påskestemning innendørs.

  • Balkos2 midtsommer22

    Midtsommer 2023

    St.Hansfeiring ved Naustet

  • Blues 2022

    Blues over Tregrensa 2023 - for 20nde gang!

    Spillesugne artister kommer for å skape stemning - kommer du? I år er det 20 år siden Blues Over Tregrensa ble født, og arrangementet lever i beste velgående!

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>