Sykkel og yoga i vårfjellet 7.- 9. mai 2021 - UTSATT

Vi satser på å sette opp ny tur i løpet av juni 2021... FØLG MED...FØLG MED....


Hva skjer?

Opplev vårt fantastiske nærområde i øst og vest fra sykkelsetet, -noen få spektakulære vårdager i mai. Vi lover fjell og fjord, gode treningsøkter, trivsel, fjellvære, god mat og avspenning med lave skuldre.

Denne helga kommer to inspirerende guider/instruktører til fjells for å dele av sin kunnskap bl.a. om sykling og trening i fjellheimen. Hotellet byr på hyttestemning med full service, god mat og drikke og lokalkunnskap.

Marius Nilsen er en erfaren syklist som har guidet sykkelturer i Norge og utlandet i flere år. Marius har jobbet tett med verdens største sykkelmerker og er spesielt godt kjent i den norske fjellheimen. Du må ha med egen sykkel, og sykkelutstyr for øvrig.

Gitte Lill Paulsen i mountainyoga.no har spesialisert seg på å kombinere yoga med gode naturopplevelser, da hun mener at begge arenaer hjelper deg å finne ro mentalt mens kroppen aktiviseres fysisk. Tillater været det, kan en eller flere yogaøkter bli gjennomført ute i hotellets nærområde. Ha gjerne (og helst) med egen matte, eller lei hos oss for kr. 100,-

Hvor sykkelturene skal gå, avhenger av været de neste ukene før arrangementet. Avstand og varighet på sykkelturer anpasses etter deltagere og i henhold til hvilke veier som er åpnet for sesongen. For eksempel kan Geiranger/Dalsnibba være et aktuelt mål. Blir det snøfritt og tørt (nok) på Gamle Strynefjellsvei tar Marius dere med dit. Ellers finnes det gode alternativer (etter en kort kjøretur) både i retning Skjåk og Stryn. Sykkelturene vil forgå på både asfalt og grus og det anbefales enten cyclocross, grusracer eller mountainbike /offroad sykkel. Det legges opp til 2 sykkelturer i løpet av helgen og 4 økter med Yin&Yang Yoga.

Pris pr døgn pr person i dobbeltrom kr. 1800,- som inkluderer sykkelguiding og yoga, frokost og middag. Matpakke og medbrakt termos kan fylles på frokosten for kr. 150,- pr dag.

Ønsker du enkeltrom? Kr. 220 kr. i tillegg pr natt.

Få plasser tilgjengelig på grunn av smitterestriksjoner (kan endres dersom reglene endres). Pr 20. april tilbyr vi 10 plasser. Minimum påmeldte for gjennomføring er 6 personer.

Booking gjøres ved å kontakte Grotli Høyfjellshotell innen 5. mai kl. 15:00, enten ved å sende en e-post til [email protected] eller ringe oss på tlf. 61217474

Spør hvis du lurer på noe! Dette blir ei annerledes sykkelhelg og veldig gøy!

Hilsen Grotlifolket i samarbeid med Marius og Gitte.


Yoga ute
Marius Nilsen

Flere nyheter