Vi har åpent i høstferien, men sesongstenger fra 17/10 - 18/2 2022

Se hva som foregår i høst. Vi tilbyr gode priser på mat og overnatting og mye å finne på.

uke 40 og 41

Kom til fjells i høst!

I Grotlifjella kan du gå lange eller korte turer i magisk natur, fiske (fra land og båt), sykle med egen eller leid sykkel eller bare sitte stille og være i naturen. Du kan også ta en kjøretur og gjøre deg kjent i nærområdet både øst og vest for hotellet, f.eks. Billingen, Bakeriet i Lom og stavkirka, Geiranger (om sommervegen fortsatt er åpen), Stryn og Loen. Et veldig godt alternativ til uteaktiviteter kan være å nyte en rolig feriedag inne.. F.eks. sove lenge, finne en bok i vår rikholdige bibliotek, spille brettspill med dine kjære, herje i lekerommet, eller kikke inn i peisflammene med en god kopp kakao. Her vil du oppleve fjellvære i vår særegne "hyttehotell"-atmosfære omgitt av tømmervegger og høy stearinlysfaktor.

Vi tilbyr veldig gode høstferiepriser på rom med halvpensjon (frokost og middag) og samarbeider med gode naboer i Skjåk om aktiviteter du kan melde deg på. Rimeligst er det i ukedagene.

Leie av el-sykler

Tilgjengelig hver dag. Vi har et eget sykkelkart i Skjåk kommune og mange fine veier å sykle på, både på Grotli og i kommunen ellers. Anbefaler særlig Gamle Strynefjellsveien og Gamle Geirangervei. Leie av sykkel koster kr. 600/dag eller kr. 500 pr dag dersom flere dager. Grupperabatt.

Go-cart

Skjåk Adventure åpner banen for våre gjester og tilbyr leie av bane og carts enten torsdag 7. oktober og/eller tirsdag 12. oktober. Begge dager kl. 15.00. Må bestilles senest dagen før kl. 18.00. Vi må ha minimum 8 påmeldte for at dette gjennomføres, og selvfølgelig vær og forhold som gjør det mulig å kjøre. Pris kr. 550,- pr person som gir kjøring i 3 heat. Barn over 10 år kan kjøre alene (dersom de er lange nok til rekke fram til pedalene) og yngre barn kan kjøre tandem-cart sammen med en ansvarlig voksen.

Ridning

Mer info kommer. Samarbeid med Fjelleventyret


Program forøvrig:

Fredagstaco i Kroa fredag 8/10 og fredag 15/10, begge kvelder kl. 18 - 21. Påmelding innen kvelden før kl. 18.00
Pris pr voksen kr. 190, barn 6-15 år kr. 95, barn under 6 år gratis. Spis så mye du vil.
Baren er åpen etter mat.

Saudehaudaften i hotellet lørdag 9. oktober. Her tilbyr vi den tradisjonelle vestlandske maten Saudehaud sammen med akevitt- og ølsmaking. Se egen beskrivelse av arrangementet her.

Pubaften 9. oktober, TrubaByrix (Geir Byre) spiller og synger i Storstuggu kl. 21.00

Kunstutstilling i hotellet hver dag. Her kan du i fred og ro nyte bilder malt av Lise Brissach. Mulig å kjøpe ditt favorittbilde om du ønsker. Se nærmere beskrivelse her.

Hausttakk i Skjåk, lørdag 9/10. I Bismo er det messe/martna for lokalmat frå fjell og fjord. Dagen avsluttes med fest med Vassendgutane. Mer info her.


All kontakt for info og påmelding/bestilling:

post@grotli.no

Tlf. 61217474

Flere nyheter