Hvor er Grotli

Med utgangspunkt Grotli Høyfjellshotell kan du oppleve kontrasten mellom fjell til fjord på 45 minutt, og samtidig kjøre gjennom 3 årstider!

Vi visar veg

Grotli ligger i vakker høyfjellsnatur, og er et godt utgangspunkt om man ønsker å besøke noen av Norges mest attraktive attraksjoner som ligger i umiddelbar nærhet. Hva med en tur til Geiranger og Dalsnibba med utsikt over Geirangerfjorden som står på UNESCOs verdensarvliste? Eller en tur over den Nasjonale turistveien Gammle Strynefjelsveien som ble bygget for hånd på slutten av 1800-tallet?

Rett fra døra på Grotli er det flotte turmuligheter i Nasjonalparkene Reinheimen og Breheimen. DNT sitt løypenett inn i Tafjordfjella starter også på Grotli. Terrenget er i området har stor variasjon og mange merkede ruter. Her kan du få deg en flott tur uten å gå i kø. Kjører en 90 minutter til Juvasshytta, kan en også oppleve Norges høyeste fjell Galdhøpiggen

Se turforslag her

Rundt Grotli kan man også velge i et stort antall varierte aktiviteter for hele familien, hele året. Her kan du velge mellom gondoltur (Skylift) og Via Ferrata i Loen, rideturer i storslåtte fjell i Bismo, rafting og juving, skiaktiviteter, sommerski, sykling, go cart og mye mer.

Det er fine veier og god kommunikasjon til Grotli. Ønsker man å reise kollektivt kan man ta toget til Otta, og det er flere daglige bussavganger forbi Grotli. Det er heller ikke langt til Ålesund og Sandane lufthavn.

Noen avstander

Grotli - Geiranger: 35 km

Grotli - Lom: 60 km

Grotli - Stryn: 65 km

Grotli - Stryn Sommerski: 19 km

Grotli - Otta: 120 km (Togstasjon)

Grotli - Åndalsnes: 125 km

Grotli - Molde: 144 km

Grotli – Ålesund: 147 km

Grotli - Sogndal: 196 km

Grotli - Lillehammer: 228 km

Grotli - Trondheim: 329 km

Grotli - Bergen: 358 km

Grotli - Oslo: 395 km

Flyplasser:

Grotli - Sandane Lufthavn: 124 km

Grotli – Ørsta Volda, Hovden: 130 km

Grotli - Ålesund Lufthavn, Vigra: 162 km

Grotli – Gardermoen: 360 km

Grotli - Bergen Lufthavn, Flesland: 373 km

Grotli – Trondheim, Værnes: 390 km

Kart Edit