Smittevernregler COVID-19

Vi på Grotli har utarbeidet våre retningslinjer med bakgrunn i Bransjeveiledningen (pr 15.04.21) utarbeidet av NHO Reiseliv

Hovedpunkter

Våre retningslinjer tar utgangspunkt i de tre bærende pilarene for smittevern som Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet har basert sine veiledere på:

 1. God hygiene
 2. Redusert kontakthyppighet mellom personer
 3. Syke personer skal være i isolasjon/karantere
Smittevernregler pr 120821

Vi ber om at alle våre gjester, både besøkende i hotellet og i kafeen, gjør sitt aller beste for å etterleve myndighetenes anbefalinger. Hver enkelt ta hensyn til egen og andres helse. Slik unngår vi at evt. smitte spres og bidrar til at Norge og verden kan nærme seg normale tilstander igjen!

 1. Hold avstand. Er du sammen med familie/folk du bor sammen med, opptrer du som vanlig, men myndighetene anbefaler at du i størst mulig grad tilstreber 1 meter avstand til alle andre (også ansatte).
 2. Ikke ta på møbler, gjenstander og ting som du ikke trenger å ta på.
 3. Respekter regler om å unngå trengsel ved inngang, resepsjon, buffetbord, toaletter osv.
 4. Vask hender ofte og grundig. Bruk håndsprit før du går inn i et nytt rom, og når du går ut av rommet. Rundt frokostbuffeten oppfordrer vi til at du bruker håndsprit også før du forsyner deg fra matfatene.
 5. Kjenner du deg syk - reis hjem!
Våre tiltak

Vi har lagt til rette for at det skal bli enklest mulig å følge reglene over ved at:

 • Det står plassert ut håndsprit på flere stasjoner i hotellet og i fellesrommene.
 • Opplysningsskilt/plakater er plassert ut flere steder i hotellet.
 • Vi har plassert alle bord med minst en meters avstand mellom sitteplassene.
 • Alle ansatte har fått god opplæring på regler i forbindelse med smittevern og -fare.
 • Vi har et stort kjøkken med mange arbeidsbenker. Som gjest kan du være trygg på at arbeidet her er organisert iht. smittevernanbefalinger og at alle
  har fokus på god hygiene (som vanlig).
 • Vi serverer mat fra buffet . Du finner ekstra bestikk på buffetbordet, slik at de som ønsker det kan ta nytt bestikk når dere forsyner dere med mat fra buffeten. Hansker og antibac vil være lett tilgjengelig.
 • I Kroa oppfordrer vi til at du registrerer deg for å muliggjøre sporing. Det ligger en protokoll ved kassen og QR-kode på alle bord.
 • Smitteansvarlig: Inger Einvik, daglig leder. Innspill og evt. spørsmål rettes til henne. Tlf. 916 88 633

Vi vil gjøre så godt vi kan for at du skal føle deg trygg og få et hyggelig opphold her sammen med oss! Takk for at du vil samarbeide.

Beste hilsen
Grotlifolket v/ Inger Einvik