Se våre rom

Grotli Høyfjellshotell har fire forskjellige romtyper. Enkeltrom, standard dobbeltrom, komfort dobbeltrom og våre unike historiske rom. Totalt har vi 50 rom og kan ta i mot ca 120 gjester (dersom alle ekstrasengene er i bruk). Alle våre rom har bad med dusj/WC (klikk på bildene for å se mer). På enkelte rom tillater vi at hunden kan overnatte sammen med eieren. Ekstra gebyr tilkommer. Si fra når du bestiller, så ordner vi det. Gratis parkering!

Fra NOK 1175 per natt

Enkeltrom

Etter en natt i en god seng er man klar for nye eventyr. Her får du et dobbeltrom, men brukt som enkeltrom. Alle rom er nyoppusset i 2019/2020 med smakfulle farger, skrivepult, stol og moderne bad (WC/dusj). Total størrelse på rommet: 15m2 inklusive bad og gang. Utsikt nordover mot Krosshø. Ingen av våre gjesterom har TV på rommet, men vi har et hyggelig bibliotek/TV-stue i 3. etasje.

Wi-Fi gratis

WC

Dobbeltseng

Dusj

Bøker kan du låne i hotellets fellesområder og vi har byttehylle i Kroa

Hårføner kan lånes i resepsjonen

Fra NOK 1625,- for to personer per natt

Standard dobbeltrom

Når eventyret skal deles. Våre dobbeltrom har dobbeltseng, skrivebord, stol og lyse bad med WC, vanlig dusj og regndusj. Alle rom ble modernisert i 2019/2020 og har lune farger og hyggelig innredning. Total størrelse: 15m2 inklusive bad og gang. Ingen av våre gjesterom har TV på rommet, men vi har et hyggelig bibliotek/Tv-stue i 3. etasje.

Wifi gratis

Dobbeltseng

WC

Dusj

Hårføner kan lånes i resepsjonen

Bøker kan du låne hotellets fellesområder og vi har byttehylle i Kroa

Fra NOK 1825 for to personer per natt

Komfort dobbeltrom

En god natts søvn legger grunnlaget for en perfekt feriedag. Viktig for store, viktig for små! Våre komfortrom er romslige og godt egnet både for barnefamilier og for 2 voksne som vil ha litt bevegelsesfrihet på rommet. Her får dere en sittegruppe med bord i egen "alkove" med utsikt til fjellene i Breheimen Nasjonalpark og Grotlivatnet. Reiser du med barn kan sofaen res om til 2 deilige senger. Rommene er modernisert 2020/2021 og er smakfullt innredet i "hyttestil". Badene er lyse og moderne, med dusjvegger og regndusj. Skrivebord på alle rom. På disse rommene er det også plass til barneseng til de minste. Total størrelse på rom: 24m2 inklusive bad og gang. Ingen av våre gjesterom har TV på rommet, men vi har et hyggelig biblitek/TV-rom i 3. etasje.

Wifi gratis

WC og dusj

Dobbeltseng

Sofa

Bøker kan du låne hotellets fellesområder og vi har byttehylle i Kroa

Hårføner kan lånes i respesjonen

Fra NOK 2125 for to voksne per natt

Historisk rom (minisuite)

Kjenn på den fantastiske Grotlihistorien, bo på et av våre eldste rom fra 1905. Vi har to rom i den opprinnelige bygningen fra 1905. På disse rommene er det plass til 4 personer i hvert rom og de har selvfølgelig både wc og dusj. Ekstrasenger for barn kan settes inn i tillegg. Rom 222 har to separate soverom, sittegruppe og bad med dusj/WC. Rom 229 har en himmelseng og en køyeseng, sittegruppe og bad med badekar/WC. Hvert rom er på ca 48m2 inklusive bad og gang. Vi har ikke Tv på noen av gjesterommene våre, men et hyggelig bibliotek/TV-stue i samme etasje som disse rommene. Bøker kan du låne fra "overalt" i hotellet.

gratis WIFI

Sittegruppe med utsikt til fjell og vann

Masse sjarm

Hårføner kan lånes i resepsjonen

Bøker kan lånes fra våre fellesrom og vi har byttehylle i Kroa

Fra NOK 1450,- for to voksne per natt

Budget rooms

Romslige rom, beliggende i 1. etasje med utsikt mot Skridulaupen og Breheimen. Dessverre er ikke disse nyoppusset og framstår derfor litt slitne. De har dobbeltseng og i tillegg enten sofa og stol, eller to lenestoler. 5 av rommene har terrasse med direkte utgang til gress og parkeringsplass. Bad med dusj og toalett på alle rom. Hund tillatt. Pris pr person inkl. frokost, fra kr 725,- (2023)
<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>