Tenk ski - tenk Grotli

Familievennlig alpinanlegg bestående av ett barnetrekk på 220 meter og en T-heis på 1340 meter. Sesong fra februar til mai.

Det er 4 nedfarter og 2 parker i anlegget.

Anlegget starter ved hotellet som ligger på 900 m.o.h og T-heisen ender på 1125 m.o.h. I tilknytning til heisene har man tilgang til hotellets fasiliteter med blant annet overnatting, fjellkro og toalettanlegg.

Grotli Skiheiser er kjent for å være svært snøsikkert og familievennlig. Vi har kun natursnø i anlegget, noe som gir trygge og gode forhold for store og små.

I T-heisen finner man lette og middels nedfarter, samt en snowboardpark på hele 1,4 km! Se bilder fra parken her

Det er flotte muligheter for alle typer skiaktivitet på Grotli. Du finner oppkjørte langrennsløper både for tur og trening. Mange velger også å bruke fjellski, og med utgangspunkt Grotli kan en legge dagsturer både til Danskehytta, Krosshø og Skridulaupen. Grotli er et av utgangspunktene for DNT sitt løypenett i Tafjordfjella, og mange bruker skiheisen som inngangsport for turer innover fjellet. Grotli er også et fantastisk utgangspunkt for randoné. Fjellområdene rundt Grotli er lett tilgjengelige og tilfredsstiller både deg som vil ha en topptur i lett terreng og trygge omgivelser, og dere som ønsker en mer krevende tur.

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>