Tenk ski-tenk Grotli

Familievennlig alpinanlegg bestående av ett barnetrekk på 220 meter og en T-heis på 1340 meter. Sesong fra februar til mai.

Det er 4 nedfarter og 2 parker i anlegget.

Anlegget starter ved hotellet på 900 m.o.h og T-trekket ender på 1125 m.o.h. I tilknytning til heisene har man tilgang til hotellets fasiliteter med blant annet overnatting, fjellkro og toalettanlegg.

Grotli Skiheiser er kjent for å være svært snøsikkert og familievennlig. Vi har kun natur snø i anlegget, noe som gir trygge og gode forhold for store og små.

I T-heisen finner man lette og middels nedfarter, samt en park på hele 1,4 km!

Det er også flotte muligheter for alle typer skiaktivitet i Grotliområdet. Du finner oppkjørte langrennsløper både for tur og trening. Mange velger også å bruke fjellski, og det er flere flotte turmål i området som ”Danskehytta”, ”Krosshø” og ”Skridulaupen”. Grotli er også utgangspunkt for DNT sitt løypenett i Tafjordfjella, og mange bruker skiheisen som inngangsport for turer innover fjellet. Grotli er også et fantastisk utgangspunkt for randoné. Fjellområdene rundt Grotli er lett tilgjengelige og her kan man finne alt fra lette introduksjonsturer i trygge omgivelser til mer krevende turer.