Velvære, helse og trening. helga du ikke vil gå glipp av i 2024!

Sjekk ut denne dama - Joey Bull - hun kommer til Grotli og vil gjerne bli kjent med deg!

Meld deg på 2 eller 3 dagers workshop fredag 27/9 -søndag 29/9 2024.

Trening, kosthold, livskvalitet og stressmestring... Det er noen av temaene som skotske Joey brenner for og vil innom denne helga. Hun vil at vi skal være snillere med oss selv og gjennom treningsøkter og samtaler øser hun av sin kunnskap.

Sjekk ut hennes hjemmeside Joey Bull.

Joey spruter av glede og vitalitet, hun er klok og deler gjerne av sin kunnskap om kropp og sjel. Viktigst av alt er at hun ærlig og oppriktig mener at det aldri er for sent å begynne "et nytt og bedre liv" :) En av våre gode Grotlivenner har jobbet med henne i en periode og er full av lovord. Ei helg med Joey anbefales til alle som har kommet halvveis i livet og vil gjøre det beste ut av resten av det! Passer for både kvinner og menn, og uansett om du er nybegynner, trenger å komme tilbake i form eller er godt trent. Joey vil tilpasse aktiviteten etter ditt nivå og dine behov.

Detaljert program for workshopen kommer etterhvert, men er du allerede nå nysgjerrig så ta kontakt for en (uforpliktende) samtale og få mer informasjon. Vi må ha minimum 6 deltagere og bindende påmelding innen 1. august 2024.
Pris for 3 dager som inkluderer 2 overnattinger, 3 måltider pr dag og trening/workshop kr 5100 i sgl. rom. For kun lørdag/søndag koster samme pakke kr. 4100,- . Bor du i nærheten og vil være med uten å bo på hotellet, er det mulig. Kun trening/workshop vil da koste kr. 2200,- for 3 hele dager eller kr. 1800 for to dager. All instruksjon vil foregå på engelsk, men vi oversetter der det er nødvendig, så uansett språkkunnskap - ikke tenk at det er et hinder for å delta!

Kontakt Anette på hotellet på post@grotli.no eller tlf 61217474

F Tbackpulllong

Flere nyheter

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>