Fjellyoga 27.-29. mai 2022

Yoga på Grotli. Ja - vi prøver igjen!! Gitte Lill Paulsen i @mountainyoga vil veilede og motivere deg som er nysgjerrig på om yoga er noe for deg, eller om du er en øvet yogi og vil trene sammen med andre i flotte omgivelser på Grotli.

Nesten sommer på Grotli

Det vil bli lagt opp til en yogaøkt på fredag kveld (inne), morgenyoga inne på lørdag samt meditativ yoga i Andreasstuggu med kakao på ettermiddagen (væravhengig). Søndag blir det morgenyoga igjen.

Vi har mye snø i fjellet i år, og for dere som også vil ut og nyte vårsnøen kan det planlegges med skitur innimellom yogaøktene. Andre kan ta med sykkel og/eller fjell-/joggesko. Mai på Grotli bruker å være helt fantastisk for alle som trives ute, enten i fjellet eller på en av våre mange stier/grusveier rett utenfor hotelldøra. Vi har rom ledig både før og etter helga om du vil ta ei langhelg, det er jo rød dag (-for mange en fridag) torsdag 26/5. Spør om spesialpris

😊

Praktiske ting:
Max antall 14 personer
Kun yoga – kr. 1000,- alle dager (totalt 4 økter/ca. 6 timer)
Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost, selvsmurt matpakke og 3-retters middag og yoga kr. 1800 pr døgn. Vil du bo på enkeltrom kommer et tillegg på kr. 220 pr natt. Bestilles på post@grotli.no eller ring 61217474.
Ta gjerne med egen yogamatte om du har (kan også låne hos oss: kr 100,-)

Mountainyoga

02 NY Hgitte

Gitte Lill Paulsen

Flere nyheter

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>