FjellYoga i mai 2023

- godt for kropp og hode. Sett av helga 26.-28. mai

Vi gjentar suksessen fra i fjor sommer. Da hadde vi 8 engasjerte og fornøyde deltagere som kosa seg ute og inne på Grotli med bevegelse og fokus på egen kropp og helse. Vi er så glade for at Noemie ønsker å komme tilbake og bidra med sitt gode humør og yogakunnskap!

Vi tilbyr ei helg med avspenning, yoga og egentid. Ingen forkunnskap er nødvendig, men still med et åpent sinn og behagelige klær. Sett deg selv i sentrum, ta en pause fra hverdagen, puste, bevege deg i eget tempo og gi slipp på stress og bekymring. Vi lover gode stunder på matta!

Yogaøktene vil i hovedsak foregå inne på hotellet i 3. etasje (møterom), men er det vær for uteaktivitet, kan det litt impulsivt bli ei økt ute også.

Program:

 • Fredag
  kl 18:00 - Introduksjon til helga og 60 minutter restorative (rolig) yoga
  Middag etterpå, ca kl. 20:00
 • Lørdag
  kl. 08.30 - 60 minutter morgenyoga med fokus på pust og meditasjon (pranayama)
  Frokost ca 10:0O
  * Tid til egen disposisjon.. Er det fortsatt skiføre på Grotli? Kanskje.. Eller bare gå en tur langs Gamle Strynefjellsvei, som er helt nydelig dersom været er godt. Veien er ikke åpen for biltrafikk enda, så her kan en virkelig nyte fjellets ro. Evt. sykle? Du kan leie en el-sykkel hos oss eller ta med egen sykkel.
 • Vi vil også gjerne anbefale en lunsjtur til Geiranger. Det tar ca 50 minutters kjøring en vei og Geiranger er en verdensarv som bare må oppleves!
 • kl. 16.30: 90 minutter Yoga - energigivende flyt/flow workshop (muligens i Andreasstugu, )
  Middag fra kl. 19:0
 • Søndag
  kl. 08.30: 60 minutter Yin yoga
  Frokost kl. 10:00

(små endringer på tidspunkt kan skje)

Book yogahelg her .

Denne helga er det pinse og ergo fri på mandag. Ønsker du å være her til mandag kan du booke en ekstra natt til spesialpris kr. 900,- inkl. middag og frokost (1100 i sgl. rom)

Lunsj kan du enten nyte i vår kafeteria eller du kan smøre matpakke og fylle termos på frokosten (ta med termos). Kr 80 pr enhet.

Noemie tilbyr også enkelttimer, dersom du ikke har anledning til å bli med hele helga, eller til dere som bor på hytta og kan tenke dere å delta: Kr 310 pr økt, eller kr. 1100 for alle 4 økter.

**

Pris pr person i dobbeltrom (vi reserverer våre romslige og nyoppussede komfortrom til yogiene):
kr. 1800 pr døgn som inkluderer all yoga, 2 middager og 2 frokoster.

Vil du bo på rom alene så betaler du i tillegg kr. 200 pr natt.
Ta gjerne med egen matte om du har, ellers kan du leie matte her. Kr 100,-

Vi kan også tilby overnatting i historisk rom. Da koster oppholdet kr. 2000 pr person pr døgn (dersom minimum 2 på rommet) .

Se bilder fra våre rom her

Påmelding/ informasjon: post@grotli.no eller tlf. 61217474. Eller gå rett inn og book Fjellyoga her

alle bilder: #kjetilstrand

DSC 0886
DSC 1112

Noemie

Noemie snakker om viktigheten av å puste!
Fokus innover

Flere nyheter

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>