Gamle Strynefjellsvei på el-sykkel

Bli med på jomfrutur med helt nye el-sykler på deler av Gamlevegen mellom Grotli - Stryn, med lokalkjent guide og elsykkelekspertise.

Strynefjellsveien er i skrivende stund ikke åpen. Om den akkurat, eller akkurat ikke, åpner til den 13. juni er det bare Statens Vegvesen som vet, men uansett er det moderat med motoriserte kjøretøy på veien denne dagen.

Vi ser for oss å samle en gjeng med turglade folk som sammen utforsker denne historiske, vakre og særpregede veien som i mange hundre år har vært en ferdselsåre mellom øst og vest. Dette er sjansen for deg som kanskje vil prøve el-sykkel for første gang, vil lære litt lokalhistorie eller bare ha en fin tur i vårfjellet sammen med andre.

Trivelige Tea Mork i Naturopplevingar venter 11 el-sykler for utleie, levert til Skjåk, nå i starten av juni. Disse fraktes til Grotli for å få sin jomfrutur søndag 13. juni. Har du egen el-sykkel, kan du bruke denne. Tea blir med på turen, sammen med Are Bergheim, 5. generasjon på Grotli. Sammen veileder de om sykkel og deler historier om veien og folka som jobbet her.

Oppmøte foran Kroa, Grotli Høyfjellshotell. Turen starter kl. 10.30 og varer ca 3 timer.

Priser:
For å være med på turen med egen el-sykkel, betaler du kun deltageravgift: kr. 200,-
Leie av el-sykkel og deltageravgift: kr. 600,-

Alt betales direkte til Tea/Naturopplevingar på selve sykkeldagen (vipps eller kontant).
Påmeldingsfrist lørdag 12. 6. kl. 12:00 til teamork@hotmail.com eller post@grotli.no. Evt. ring 61217474 (hotellet)

Kun 8 sykler tilgjengelige.
Det presiseres at dette er en el-sykkeltur.
Ta med litt mat og drikke, det blir rast underveis.

Les mer om veien her: Nasjonale turistvegen Gamle Strynefjellsvegen.

Ønsker du å kombinere sykling med andre opplevelser på eller rundt Grotli, så har vi ledige rom fra søndag 13.6. og bistår gjerne med tips og informasjon.

BIlder: Anne Aaboen Bruland


El sykkel pa gamleveien mai 2020

Flere nyheter

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>