Høstutstillingen på Grotli 2022

Også år byr vi på kunst i hotellet.
Vi har valgt å kalle den "Fargeglede og vennskap"

Anne oransje med omriss

Anne Rishovd Moen sitt bilde

Vi får besøk fra våre gode Grotlivenner fra Ringerike, Anne og Ellen, som har med seg sine fargesterke malerier.
I tillegg kan du beskue "vår egen" Grotlikunstner Martha Grotli Skogen sin kunst. Hun lager vakker keramikk i sitt atelier på Gamle Grotli (Fjellstua) og har nettopp lansert diktboken "The Glass Tree".

Utstillingsåpning er søndag 11. september kl. 12 -13 i lunsjrommet i hotellet. Vi byr på forfriskninger og kunstnerne er tilstede og viser og forteller. Utstillingen blir hengende oppe til hotellet stenger 10. oktober.

Ellen Gilhuus "All my favourite things"

Ellen Gilhuus "All my favorite things"

Ellen alene

Ellen Gilhuus:

Ellen lar seg inspirere av farger, mennesker, musikk og naturen rundt seg,- rett og slett livet!
Hun veksler mellom figurativt og abstrakt uttrykk og vil at bildene skal vekke glede, nysgjerrighet og kanskje gjenkjennelse, hos den som beskuer.
Ellen veksler mellom flere teknikker, men mest akryl, av og til blandet med collage og noe olje. Hun har solgt bilder til flere offentlige bygg, bl.a. Ringerike medisinske senter, Ullerål Kirke og Statens Kartverk.

Anne

Anne Rishovd Moen:

Anne maler mest med med akryl, og veksler mellom abstrakt, non figurativt og figurativt. Du kan se at hun bruker en del collage og intuitiv tegning i bildene sine.
Anne er opptatt av former og ulike flater og bruker masse farger i sine bilder. Anne maler i fellesskapet i Munch’s vei 6 Helgelandsmoen ved Galleri Klevjer, Hole kommune.
Hun ønsker at de som ser bildene hennes opplever noe spesielt, gjenspeile en opplevelse, drøm, relasjon eller en historie.

Martha mindre

Martha Skogen:

Martha har sitt atelier på Gamle Grotli (Fjellstua) og her har hun utviklet en unik teknikk som fanger fjellet i form av små avtrykk på små keramikkfliser. TIME er en kunstnerisk serie hvor Martha bruker naturmaterialer (blomster, mose, fjær, frostroser (!) osv,,) til å lage avtrykk i flisene. I tillegg jobber med andre former og teknikker og tar med et utvalg til utstillingen. Se gjerne hennes hjemmeside for mer informasjon.

Flere nyheter

  • Skigaere i paskesol

    Påske på Grotli 2024

    Velkommen til Grotli for påskefeiring! Hos oss får du kilometervis med oppkjørte skiløyper, barnevennlig (og voksenvennlig) skitrekk, hygge og god påskestemning innendørs.

  • Balkos2 midtsommer22

    Midtsommer 2023

    St.Hansfeiring ved Naustet

  • Blues 2022

    Blues over Tregrensa 2023 - for 20nde gang!

    Spillesugne artister kommer for å skape stemning - kommer du? I år er det 20 år siden Blues Over Tregrensa ble født, og arrangementet lever i beste velgående!

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>