Jumpin’ Jerry gjenoppstår på Blues over Tregrensa 2018

16 år etter seieren i Union Blues Cup, står Hans Bollandsås igjen på scenen som Jumpin’ Jerry.

Velkommen til Blues over tregrensa 5-7 oktoberBollandsås anser konserten for å være en hyllest til det de en gang var. Jumpin’ Jerry er et tilbakelagt musikalsk stadium, men likevel et veldig artig materiale å plukke frem fra skuffen igjen, kan han fortelle.Jumpin’ Jerry and The Blue Healers vant Union Blues Cup under Notodden bluesfestival i 2001, og fikk tittelen Union Blues Band 2002. Det ga dem spillejobber over hele landet, på bluesklubber og festivaler, i flere år etter.I 2002 kom plata «9 hours till midnight», og i 2004 oppfølgeren «Turn on the light».
Hans Bollandsås ble kjent etter å ha vunnet norsk X Factor 2010. I 2010 vant han landskappleiken i bluesgitar på Notodden og han ble nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen blues for albumet Confession.

Pastedimage

HANS presents:
The Jumping' Jerry show.Hans Bollandsås voc, git
Arnstein Solem saxDaniel Trustrup Røssing piano Håvard Sterten trommerMorten Eggen bass
Showet byr på et gjennsyn med repertoaret til Jumpin' Jerry & the blue healers.Bandet var sterkt inspirert av 50 og 60-talls blues, jazz og rockabilly. De turnerte Norge i ca 5 år, blandt annet som Union bluesband .

Flere nyheter

 • Hos oss får du snøgaranti i påska i år!

  Allerede nå, i skrivende stund (18. januar), kan vi love optimale snøforhold i påska. Så drømmer du om ei gammeldags påskefeiring med lange skiturer, appelsin, kakao og kvikklunsj, kom hit! I tillegg byr vi på topp service, nypreppa løyper både for bortover- og nedoverski og godt skiføre på Grotli

 • Hotellet er stengt for sesongen!

  Hotellet er stengt for sesongen, åpne medio mars! Ta kontakt på epost post@grotli.no for booking 2020.

 • Bilde 22 07 2017 15 29 54 180628 173524

  Er du Grotli sin nye kjøkkensjef?

  Vi søker ny lagleder med erfaring og engasjement for videreutvikling av kjøkken, restaurant og fjellpub på Grotli Høyfjellshotell.