Påskeferie på Grotli 2021 - vi holder åpent!

Hotell, kro og skiheis tilrettelegger for at våre gjester skal få en så trygg, hyggelig og aktiv påske som mulig.

Vi har som forventet fått en del avbestillinger fra folk med adresse i røde områder osv. Mange velger å opprettholde sin bestilling til tross for at årets påske blir ganske annerledes enn vanlig, derfor er det mulig for oss å holde åpent, -og det er vi glad for! Vi har snø, fine skispor og bakker, masse plass både inne og ute og skal servere den deiligste mat og beste alkoholfri drikke. Vi har plass til flere, så ta gjerne kontakt om du vil vite mer.

Med stadig nye smitteregler og -anbefalinger så har vi endt opp med disse retningslinjene som vi håper at våre gjester syns er Ok å forholde seg til i påskeferien:

- ingen skjenking av alkohol

- 2 meter avstand mellom bord i fellesrom og restaurant. Alle hotellgjester får faste bord i fellesrommene.

- gjester og ansatte bruker munnbind inne

- vi vasker ofte i fellesarealer og setter ut håndspritdispensere «overalt»

Skiheisen er åpen som vanlig alle dager fra lørdag 27/3 kl 10 – 16. Heiskort kjøpes på stedet (i heisbua). I skiheisen oppfordres alle til å holde god avstand og mellom familier/kohorter tilrettelegger vi for 2 meters avstand i heiskøen. Se mer info her (linke opp til skiheissiden vår)

Kroa er åpen hver dag fra fredag 26/3 kl. 10 – 17 og serverer alt fra is, vaffel, hamburgere, rømmegrøt, middagsbuffet og mye annet. Her er det 2-meters regel og munnbindkrav.

Håper at mange vil til fjells i påska. Ta med ski, solkrem, munnbind og godt humør, så prøver vi i fellesskap å lage en påske som blir bra for alle. Velkommen til oss!

Hilsen Grotlifolket

Flere nyheter

 • IMG 0630

  Vi har åpent i høstferien

  Se hva som foregår. Vi tilbyr gode priser på mat og overnatting og mye å finne på.

 • Kunst Lise

  Mat og kunst på Grotli i høst

  Vi må finne på noe artig i år også! Nå kan det tyde på at koronarestriksjonene letter og da åpner det seg muligheter. Vi håper at noe av dette kan friste:

 • Tor pa gamleveien med el sykkel

  Gamle Strynefjellsvei på el-sykkel

  Bli med på jomfrutur med helt nye el-sykler på deler av Gamlevegen mellom Grotli - Stryn, med lokalkjent guide og elsykkelekspertise.