Påskeferie på Grotli 2021 - vi holder åpent!

Hotell, kro og skiheis tilrettelegger for at våre gjester skal få en så trygg, hyggelig og aktiv påske som mulig.

Vi har som forventet fått en del avbestillinger fra folk med adresse i røde områder osv. Mange velger å opprettholde sin bestilling til tross for at årets påske blir ganske annerledes enn vanlig, derfor er det mulig for oss å holde åpent, -og det er vi glad for! Vi har snø, fine skispor og bakker, masse plass både inne og ute og skal servere den deiligste mat og beste alkoholfri drikke. Vi har plass til flere, så ta gjerne kontakt om du vil vite mer.

Med stadig nye smitteregler og -anbefalinger så har vi endt opp med disse retningslinjene som vi håper at våre gjester syns er Ok å forholde seg til i påskeferien:

- ingen skjenking av alkohol

- 2 meter avstand mellom bord i fellesrom og restaurant. Alle hotellgjester får faste bord i fellesrommene.

- gjester og ansatte bruker munnbind inne

- vi vasker ofte i fellesarealer og setter ut håndspritdispensere «overalt»

Skiheisen er åpen som vanlig alle dager fra lørdag 27/3 kl 10 – 16. Heiskort kjøpes på stedet (i heisbua). I skiheisen oppfordres alle til å holde god avstand og mellom familier/kohorter tilrettelegger vi for 2 meters avstand i heiskøen. Se mer info her (linke opp til skiheissiden vår)

Kroa er åpen hver dag fra fredag 26/3 kl. 10 – 17 og serverer alt fra is, vaffel, hamburgere, rømmegrøt, middagsbuffet og mye annet. Her er det 2-meters regel og munnbindkrav.

Håper at mange vil til fjells i påska. Ta med ski, solkrem, munnbind og godt humør, så prøver vi i fellesskap å lage en påske som blir bra for alle. Velkommen til oss!

Hilsen Grotlifolket

Flere nyheter

  • Skigaere i paskesol

    Påske på Grotli 2024

    Velkommen til Grotli for påskefeiring! Hos oss får du kilometervis med oppkjørte skiløyper, barnevennlig (og voksenvennlig) skitrekk, hygge og god påskestemning innendørs.

  • Balkos2 midtsommer22

    Midtsommer 2023

    St.Hansfeiring ved Naustet

  • Blues 2022

    Blues over Tregrensa 2023 - for 20nde gang!

    Spillesugne artister kommer for å skape stemning - kommer du? I år er det 20 år siden Blues Over Tregrensa ble født, og arrangementet lever i beste velgående!

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>