Velkommen på mat- og vinkveld 17. september kl. 18:30

Bli med på ei Europeisk mat- og vinreise!

Vi byr på nye smaker og trivelig stemning i vår hyggelige spisesal.

Par ved middagsbord augeblikk

bilde @augeblikkstudio

17.09.22

Vi inviterer på en europeisk matreise og håper du vil være med.

Vi har lagt opp følgende 5-retters tur:

K. 18:30 byr vi på et glass prosecco i Storstugu før vi går til bords

  • Matreisen starter her hjemme med norsk laks som er gravet med akevitt og beter, servert med grønt følge.
  • Etter forretten setter vi sjøbein og drar til England og får servert en deilig suppe med mynte og erter
  • Vi beveger oss sørover og hviler litt på fransk jord og serverer en spoom. Dette er en jordbærsorbet servert i glass med stett med en raus dæsj cava over (se bildet øverst i saken).
  • Vi må til Italia for å spise oss god og mett. Her byr vi på en Pizzaiola – en populær, rustikk rett av storfe. Serveres med bruchetta, masse deilig tomatsaus og urter
  • Til slutt inviterer Erik kokk oss på en søt avslutning med smaker fra flere land. Vanlijeis med nydelig jordbær marinert i frisk basilikum og Kletskop attåt (en hollandsk kanel/peanøttkjeks)


Vi serverer 4 passende og velsmakende viner av forskjellig kulør til maten (i tillegg til aperitiffen). Vinene vil bli presentert av Olav Solli fra Otta. Han har i flere år jobbet med vin, er lidenskapelig interessert og har sammen med kompis Bertil, etablert selskapet Bertil & Martens som selger vin til bl.a. Grotli.

Det blir selvfølgelig alkoholfritt alternativ til de som ønsker dette.

Mat og vinpakke: kr. 990,- pr person
Mat og alkofri drikke: kr. 825,- pr person

Overnatting i komfort dobbeltrom inkl frokost: kr 710 pr person.
Enkeltromstillegg kr. 200,-

Vi tror at dette blir en hyggelig kveld med god mat og drikke! Velkommen!

Meld deg på snarest og før 14. september til hotellet. Telefon 61217474 eller send en mail til post@grotli.no

Inger viser vin augeblikk

bilde @augeblikkstudio

Flere nyheter

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>