Velkommen på mat- og vinkveld 17. september kl. 18:30

Bli med på ei Europeisk mat- og vinreise!

Vi byr på nye smaker og trivelig stemning i vår hyggelige spisesal.

Par ved middagsbord augeblikk

bilde @augeblikkstudio

17.09.22

Vi inviterer på en europeisk matreise og håper du vil være med.

Vi har lagt opp følgende 5-retters tur:

K. 18:30 byr vi på et glass prosecco i Storstugu før vi går til bords

  • Matreisen starter her hjemme med norsk laks som er gravet med akevitt og beter, servert med grønt følge.
  • Etter forretten setter vi sjøbein og drar til England og får servert en deilig suppe med mynte og erter
  • Vi beveger oss sørover og hviler litt på fransk jord og serverer en spoom. Dette er en jordbærsorbet servert i glass med stett med en raus dæsj cava over (se bildet øverst i saken).
  • Vi må til Italia for å spise oss god og mett. Her byr vi på en Pizzaiola – en populær, rustikk rett av storfe. Serveres med bruchetta, masse deilig tomatsaus og urter
  • Til slutt inviterer Erik kokk oss på en søt avslutning med smaker fra flere land. Vanlijeis med nydelig jordbær marinert i frisk basilikum og Kletskop attåt (en hollandsk kanel/peanøttkjeks)


Vi serverer 4 passende og velsmakende viner av forskjellig kulør til maten (i tillegg til aperitiffen). Vinene vil bli presentert av Olav Solli fra Otta. Han har i flere år jobbet med vin, er lidenskapelig interessert og har sammen med kompis Bertil, etablert selskapet Bertil & Martens som selger vin til bl.a. Grotli.

Det blir selvfølgelig alkoholfritt alternativ til de som ønsker dette.

Mat og vinpakke: kr. 990,- pr person
Mat og alkofri drikke: kr. 825,- pr person

Overnatting i komfort dobbeltrom inkl frokost: kr 710 pr person.
Enkeltromstillegg kr. 200,-

Vi tror at dette blir en hyggelig kveld med god mat og drikke! Velkommen!

Meld deg på snarest og før 14. september til hotellet. Telefon 61217474 eller send en mail til [email protected]

Inger viser vin augeblikk

bilde @augeblikkstudio

Flere nyheter