Vinterferie på Grotli 2021,- med en stavlengdes avstand!

Se våre hyggelige pakkepriser for uke 8 og 9, som inkluderer overnatting på hotellet og heiskort i vår familievennlige skibakke!

Hos oss kan du bo, spise, ha det artig i skibakken/snowboardparken, gå på langrennsski i oppkjørte løyper eller finne topper opp mot 2000 moh med fjell-/randonéski. Alt er tilrettelagt for at du alene eller sammen med venner/familie skal få fine feriedager på høgfjellet. Vi har hørt at vinterferien er den «nye påska» - la deg friste av vår hjemmekoselige hytteatmosfære på hotellet, god mat og naturlig snø. Vi har god plass både inne og ute, og tar selvfølgelig smittevern på alvor for at du skal føle deg trygg!

Pakkeprisene inkluderer overnatting på hotellet med vinterpensjon (frokost, selvsmurt matpakke med termos med varm drikke, middag) og heiskort i vår familievennlige skibakke!

Soffice bin 2020 11 22 10 53 42

Prisliste vinterferien 2021

Barn 5 - 14 år får halv pris i ekstraseng på samme rom som voksne. På familierommene kan vi re opp 4 senger.

Passer ikke pakketilbudet for din familie? Kanskje skal noen i bakken og andre ikke? Ta kontakt dersom vi kan hjelpe til å skreddersy et tilbud eller du har andre spørsmål. Telefon: 61 21 74 74 eller e-post: post@grotli.no Vi vil være romslige ift. avbestillinger som skyldes evt. nye restriksjoner eller sykdom, knyttet til Korona.

Tenk ski - tenk Grotli. Velkommen til fine dager i fjellet!

Hilsen Grotlifolket

Flere nyheter

 • Bilde 01 04 2018 21 05 06

  Hotellet åpner igjen 18.februar 2021

  Helt siden hotellet åpnet for 1. gang, i 1905, har hotellet hatt vinterstengt. Slik er det også i år.

 • Tagliatelle al ragu Bolognese

  Italiensk aften

  Velkommen til en aften med italiensk mat og vin den 19. september

 • Familefisketur 2

  Familiefiskehelg (Avlyst)

  Ta med barna på fisking på Grotli 7.-9. august. Det blir garnfisking, fjellturer, knutekurs, spis din egen fisk, konkurranser og mer.