Vinterferie på Grotli 2021,- med en stavlengdes avstand!

Se våre hyggelige pakkepriser for uke 8 og 9, som inkluderer overnatting på hotellet og heiskort i vår familievennlige skibakke!

Hos oss kan du bo, spise, ha det artig i skibakken/snowboardparken, gå på langrennsski i oppkjørte løyper eller finne topper opp mot 2000 moh med fjell-/randonéski. Alt er tilrettelagt for at du alene eller sammen med venner/familie skal få fine feriedager på høgfjellet. Vi har hørt at vinterferien er den «nye påska» - la deg friste av vår hjemmekoselige hytteatmosfære på hotellet, god mat og naturlig snø. Vi har god plass både inne og ute, og tar selvfølgelig smittevern på alvor for at du skal føle deg trygg!

Pakkeprisene inkluderer overnatting på hotellet med vinterpensjon (frokost, selvsmurt matpakke med termos med varm drikke, middag) og heiskort i vår familievennlige skibakke!

Barn 5 - 14 år får halv pris i ekstraseng på samme rom som voksne. På familierommene kan vi re opp 4 senger.

Passer ikke pakketilbudet for din familie? Kanskje skal noen i bakken og andre ikke? Ta kontakt dersom vi kan hjelpe til å skreddersy et tilbud eller du har andre spørsmål. Telefon: 61 21 74 74 eller e-post: post@grotli.no Vi vil være romslige ift. avbestillinger som skyldes evt. nye restriksjoner eller sykdom, knyttet til Korona.

Tenk ski - tenk Grotli. Velkommen til fine dager i fjellet!

Hilsen Grotlifolket

Flere nyheter

 • Skigaere i paskesol

  Påske på Grotli 2024

  Velkommen til Grotli for påskefeiring! Hos oss får du kilometervis med oppkjørte skiløyper, barnevennlig (og voksenvennlig) skitrekk, hygge og god påskestemning innendørs.

 • Balkos2 midtsommer22

  Midtsommer 2023

  St.Hansfeiring ved Naustet

 • Blues 2022

  Blues over Tregrensa 2023 - for 20nde gang!

  Spillesugne artister kommer for å skape stemning - kommer du? I år er det 20 år siden Blues Over Tregrensa ble født, og arrangementet lever i beste velgående!

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>