Vinterferien 2023. Velkommen til Grotli.

Frister fjellet med lek og moro i snøen? På Grotli tilbyr vi langrennsløyper, skiheis og bakker som passer hele familien, god mat, lekerom, peiskos, god service og unik atmosfære i hyggelige rom.

Vi åpner hotellet igjen etter å ha vært vinterstengt, 16. februar 2023. Da starter vinterferien og vi venter mye besøk av skiglade gjester.

Alpinbakke/snowboardpark (både barneheis/-bakke og fjellheis) holder åpent hver dag i begge vinterferieukene (uke 8 og 9) og det kjøres langrennsspor i "alle retninger".

På Grotli er det ingen trengsel, verken inne eller ute. Du spenner på deg skiene rett utenfor hotelldøra og derfra kan du gå lange, korte, bratte eller slakke turer, alt etter erfaring og ambisjonsnivå. Ta kontakt med oss både for turforslag og for å få et et godt tilbud på avslappende dager på hotellet vårt. Vinterferieprisene inkluderer frokost, selvsmurt matpakke m. termos og 3-retters middag på kvelden. Skap gode vinterferieminner, kom til Grotli og opplev hotellet med hyttestemning.

Vi tilbyr spesialpriser i vinterferien, både for overnatting, mat og heiskort (for hotellgjester).
Priseksempel: 2 voksne og 1 barn (6-14 år) i 2 døgn i et av våre hyggelige og romslige komfortrom med all mat inkludert kr. 4620. Tillegg for heiskort en dag for alle tre kr. 955,-

Ta kontakt på post@grotli.no eller ring 61217474.


Glad jente i Thildeheisen 20

foto @augeblikk studio

Grotli insta2

foto: @nasjonalparkriket reiseliv

Flere nyheter

<-script src="/assets/js/vendor.js" defer>